

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От смути до чипс от киноа
Тялото изпраща сигнали, на които да обърнете внимание
Не устоях на изкушението да снимам масата, преди сервитьорът да прибере чиниите, пише очевидец
Защо е важно и количеството, не само качеството на храната
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
Най-добрият естествен източник на ценния минерал е храната, която консумираме
Кренвиршите, майонезата и безалкохолните в челните позиции
Солените фъстъци са едни от тях
Вижте кои са те и как да ги консумираме
Премахнете тези навици, за да удължите продължителността на живота си